saobracajna nesreca roviska
GLINA - Juče, oko 16.50 sati u mjestu Roviška, na području Gline, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Nesreća se dogodila kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila koprivničkih registracija, pod utjecajem alkohola od 0,77 promila, započeo nepropisno pretjecanje na uzdužnoj neisprekidanoj liniji te je prednjim dijelom svoga auta udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog automobila sisačkih registracija, kojim je upravljala 46-godišnja vozačica.

Ona je skretala u lijevo na kolni ulaz te je prilikom udarca njeno vozilo sletjelo i prevrnulo se na krov, dok je vozilo koprivničkih registracija sletjelo u kanal. Tom je prilikom smrtno stradala 63-godišnja putnica iz auta sisačkih registracija, dok je drugi putnik iz tog vozila zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život. Vozačica ovog automobila i 21-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću lakše su ozlijeđeni, javlja "Portal 53".

Očevid prometne nesreće, zbog kojeg je od 16.50 do 22.20 sati za sav promet bila zatvorena državna cesta D6, vodila je zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku. Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 21-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc