Dragana i Igor 3
PETRINJA - Valovi zelene Kupe pamte sva lica ljudi koji su se pored nje družili, hodali, uskakali u nju ili plovili po njoj – ona ih pamti baš sve. A ponekad, ali samo ponekad, dogodi se i nešto posebno na njenoj površini.

Petrinjski sportaši, mladi zaljubljeni par – ona dugogodišnja igračica i zaljubljenica u stolni tenis i on navučen na prastaru vještinu zvanu karate – Dragana Vrančić i Igor Radošević, otisnuli su se čamcem nasred Kupe, a njihovi prijatelji,kumovi,njihova ekipa okupila se na kupskom mostu kod Bresta i bili svjedovi kako je Igor nasred Kupe zaprosio Draganu – prizor kakav se ne događa često ili još bolje rečeno ne događa se na ovom mjestu nikad, javlja "PS Portal".

Dragana i Igor 2
Dragana je rekla da ispod ovog plavog neba i srpanjskog sunca, a kakoje do toga došlo? Dragana nije znala Igorove namjere jer joj je rekao da krenu u malu vožnju prije ručka koji se spremao na roštilju kampa “Kaniža” – na kojem su proveli nebrojena ljeta, kampa s najdužim stažom na ovom dijelu Kupe, a kad su došli do sredine rijeke i mosta, Igor je dao znak zviždaljkom i eva ekipa s transparentima, zastavom i zvučnicima s kojih je zapjevao Dino Merlin s pjesmom “Deset mlađa” – a kako Igora poznaju kao “kupskog galeba” on je kleknuo, izvadio prsten, zaprosio Draganu koja je povikala – DA, i odmah postala “kupska kraljica” s vijencem živog cvijeća na glavi.

Ovo je sve fotografirala Igorova ekipa Krco sa curom iz kanua), a kad se par vratio na obalu kampa na Floridi, nastala je prava fešta do dugo u noć, a za glazbeni dio i dobar štimung se pobrinula najbolja harmonika Balkana – pjevač, harmonikaš i frontmen grupe PIRATI, maestro Siniša Biško kojem se mladi par zahvaljuje na dolasku.

Eto – tako vam je to bilo na i pored te Kupe zelene, petrinjske.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc