policija
GLINA - Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke javljaju kako je u subotu, 8. rujna oko 3.40 sati, u Petrinji je zaustavljen osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,18 promila upravljao 27-godišnjak. Navedeni je do otriježnjenja zadržan u policijskoj postaji te će nadležnom prekršajnom sudu biti prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Oko 16 sati toga dana u Sunji je zatečen 54-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila i bez zaštitne kacige na glavi, upravljao mopedom sisačkih registracija. Provjerom je utvrđeno da mopedom upravlja bez važeće vozačke dozvole, a s obzirom da je recidivist, odnosno višestruki počinitelj prometnih prekršaja, uhićen je i nakon otriježnjenja doveden na prekršajni sud. Jednako kao što je uhićen i na nadležni sud doveden 42-godišnji recidivista, koji je istoga dana oko 19 sati zatečen u Sisku kako osobnim automobilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje.

U noći u subotu, 8. rujna oko 23.15 sati, u Glini je zaustavljeni osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 3,03 promila i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole, upravljao 41-godišnji vozač. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u policijskoj postaji te će prekršajnom sudu temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega biti podneseni optužni prijedlog.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc