Policija 2
PETRINJA
– U subotu, 3. studenoga oko 10 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Audi, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 177 km/h upravljao 34-godišnji slovenski državljanin. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

U petak, 2. studenoga oko 23.45 sati, u mjestu Rosulje, grad Hrvatska Kostajnica, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila upravljao 20-godišnjak. Budući je postojala opasnost da će nastaviti s vožnjom, određeno mu je zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje. Zadržavanje u prostorijama policije određeno je i 47-godišnjaku koji je oko 13.10 sati u nedjelju, 4. listopada, zaustavljen u Petrinji. On je pod utjecajem alkohola od 2,62 promila upravljao osobnim automobilom također sisačkih registracija. Protiv obojice će temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama nadležnom prekršajnom sudu biti podnijeti optužni prijedlozi.

Noćas, 20-ak minuta iza ponoći u Taborištu na petrinjskom području zatečen je 35-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,45 promila upravljao osobnim automobilom sisačkih registracija. Provjerom je utvrđeno da je recidivist, odnosno višestruki počinitelj prometnih prekršaja, zbog čega je uhićen te je uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc