orah
DVOR NA UNI
– Zbog sumnje u lažno prijavljivanje kaznenog djela provedeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim muškarcem.

Njega se sumnjiči da je kao odgovorna osoba tvrtke s područja Dvora tamošnjoj Policijskoj postaji prije tri dana, 5. studenoga, prijavio krađu te naveo da je nepoznati počinitelj od početka travnja do 25. listopada ove godine u jednom mjestu na području općine Dvor, na parceli koja je u zakupu njegove tvrtke, ukrao 79 sadnica oraha, čime je tvrtku oštetio za iznos od 8000 kuna.

Navedeno je prijavio, iako je znao da to nije istina, jer su policijski službenici obilaskom parcele i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su radnici tvrtke, koji su čistili i kosili parcelu, uništili sadnice.

Zbog navedenog kaznenog djela osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc