hrvatska lutrija
Foto: Promo
Foto: Promo
GLINA
- Prijatelj mi je rekao: “Hajde odigrao sam ja, odigraj i ti nekoliko srećaka Božićne Lutrije. Nisam dugo razmišljao i na svoj imendan, Štefanje, kupio sam nekoliko srećki, a jedna od njih donijela mi je dobitak od 150.000 kuna“ – rekao je Stjepan Sever iz Gline, sretni dobitnik premije na „Božićnoj srećki“, javlja "RTV Banovina".

Kako kaže, srećke nije htio zagrebati sam, već je to za njega učinila prodavačica Lutrije. Inače, sretni dobitnik je već osvajao zavidne iznose u Francuskoj, Švicarskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj, a igra i dalje u nadi da će jedanom osvojiti i glavni dobitak.

Na pitanje što će s novcima, ispalio je kao iz topa: “Kupit ću prijatelju mikrovalnu pećnicu jer je to zatražio, sebi kapu šiltericu, potom ću počastiti društvo i dobro se zabaviti”, a supruga je dodala kako će ona biti sretna s bilo kakvim darom.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc