otac sasa umicevic
PETRINJA - Božićna humanitarna akcija parohije petrinjske počela je pred Novu godinu obilaskom potrebitih porodica i najstarijih na području parohije..

Drugog dana Nove godine akcija je nastavljena obilaskom Doma za duševno bolesne odrasle osobe u Petrinji čiji su štićenici darovani slatkim paketićima.

Juče, na praznik Hristovog Rođenja, obradovani su bolesni i nemoćni u petrinjskoj bolnici, kojima je uručeno 40 paketića, pripremljenih prilozima humanih ljudi.

Pomoć oko uručivanja paketića pružili su bivši i sadašnji učenici pravoslavne vjeronauke i članovi KUD-a "Zvuci Banije" iz Jabukovca.


"Darovi ljubavi koji su zajedničkim snagama pripremljeni predstavljaju znak pažnje i poruku da ti ljudi nisu zaboravljeni." - poručuje paroh petrinjski, otac Saša Umićević i zahvaljuje se svim humanim ljudima koji su pomogli da se ova humanitarna akcija realizuje. 

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc