djeca
PETRINJA – Iz Društva Naša djeca Petrinja stigao je poziv za pomoć od predsjednice Društva, Martine Boltužić Dževerlija, kojeg prenosimo vjerujući da će se brzo naći netko od naših čitatelja spremnih na pomoć:

„Dragi naši prijatelji, DND Petrinja napokon ima krov nad glavom! Trebalo je puno truda i rada da osiguramo svoj prostor, a sad treba još barem toliko da ga uredimo. Prva faza uređenja zahtijeva ličenje zidova pa bismo trebali 3-4 para muških ruku da nam u tome pomognu.

Molimo sve koji nam mogu i žele pomoći da nam se jave. Napominjemo da prostor nije velik i da bi radovi bili brzo gotovi.
Za ovu godinu pripremamo puno divnih aktivnosti za djecu i roditelje te nam je jako važno što prije urediti naš dom.“

Svi dobrovoljci mogu se javiti preko Facebook stranice, na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na mobilni 098-283-406.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc