zinic petrovic
GLINA - Župan Sisačko - moslavačke županije, Ivo Žinić je u utorak, 8. siječnja 2019. godine, u prostoru Gradske uprave Grada Gline uručio novčanu pomoć obitelji Petrović, čiji član, osmogodišnji Luka, boluje od teške bolesti, a njegova borba s bolesti traje od 2014. godine.

Tad mu je verificirana tumorska masa desnog bubrega, radioloških karakteristika nefroblastoma, uz multiple metastaze obostrano u plućima. Kod Luke je provedena prijeoperacijska kemoterapija, koja je dovela do potpune regresije metastaskih promjena u plućima.

Na žalost, unatoč nekoliko urednih nalaza, tijekom godina je dolazilo do promjena u organizmu i Luka je sada ponovo na liječenju.
Ček na 18 000 kuna, sredstva prikupljena za snimanja emisije „Lijepom našom“ u Glini, primila je Lukina baka, Mirjana Škrinjar, izvijestila je informativna služba SMŽ.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc