policija pixabay
PETRINJA
– Policiji je prijavljena krađa novca, počinjena u utorak, 8. siječnja u poslijepodnevnim satima u Ulici Krste Hegedušića u Petrinji na štetu 80-godišnje žene, čiju je nepažnju iskoristio nepoznati počinitelj te joj iz otključane kuće ukrao novac. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se intenzivno traga, javlja "Portal 53".

Zbog šumske krađe, počinjene na štetu 69-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 24, 25 i 46 godina. Njih se sumnjiči da su tijekom srpnja i kolovoza prošle godine u šumi oštećenog na području Bresta Pokupskog, grad Petrinja, posjekli i ukrali 90 hrastovih stabala, 61 stablo graba, četiri bukve i dva bagrema. Ovom teškom krađom vlasnika su oštetili za oko 200.000 kuna te su sva trojica kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc