backa palanka stanovi za izbjeglice
BAČKA PALANKA - Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, potpisao je danas, 9. oktobra 2018. godine, Ugovore o donaciji građevinskog materijala za adaptaciju kuća za pet porodica izbeglih i raseljenih lica.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su i članovi Komisije za dodelu građevinskih materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglih lica na teritoriji Opštine Bačka Palanka, javlja portal "BPinfo".

Lokalna samouprava opštine Bačka Palanka, iz svog budžeta, kroz Lokalni akcioni plan za utvrđivanje položaja izbeglih, interno-raseljenih lica i povratnika u opštinu Bačka Palanka za period 2014 – 2018. godine, opredelila je sredstva u vrednosti od 1.800.000,00 dinara za dodelu paketa građevinskog materijala.

Na osnovu Javnog poziva od 18. maja 2018. godine svaki od pet korisnik dobio je paket građevinskog materijala u vrednosti od 360.000,00 dinara.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc