Koncert za Marijanu 123
UGRINOVCI
- U organizaciji "Zavičajnog udruženja Banijaca, potomaka i prijatelja Banije Beograd" i udruženja "Novo ognjište" iz Barajeva, u petak 09.12.2016. godine u Domu kulture u Ugrinovcima održan je veliki humanitarni koncert za Marijanu Borković, istaknutog člana Udruženja Banijaca, vođe dve ženske pjevačke grupe i voditelјke krajiških manifestacija.

Marijana je oboljela od teške bolesti i hitno joj je potrebna novčana pomoć za dalјe liječenje.

Okupila se Krajina u Domu kulture u Ugrinovcima. Ujedinila se Banija, Lika, Kordun, Dalmacija i Slavonija kako bi pomogli svojoj zemljakinji.

Pred velikim brojem gledalaca nastupili su ženska pjevačka grupa "Banija", Boro Drljača, Borislav Zorić Ličanin, Mile Delija, Rajko Lalić, Dragan Komazec, "Korijeni", Boco Tomašević, "Tromeđa", "Preldžije", Jovo Pupovac, "Slavuji sa Busija", Sava Putnik, muška grupa "Plitvice", KUD "Petrova Gora", KUD "Krajišnik", "Ćiro - lička kaldrma - Drvar", književnici Miloš Kordić, Miloš Bajić, Nikola Korica, Željko Bursać i drugi.

Voditeljka programa bila je Danijela Stanisavljević iz Kulturnog centra Barajevo.

Svi su redom pozdravljali Marijanu i slali joj poruke ohrabrenja, a neki nisu krili ni suze i gorčinu u grlu.

Zavičajno udruženje Banijaca se zahvaljuje svim gostima koji su uveličali ovu humanu manifestaciju i svojim prilozima pomogli Marijani Borković. Udruženje će i dalje kroz razne manifestacije i djelovanja skupljati priloge za pomoć Marijani, a to možete i Vi na sledeći način:

Borković Marijana
Komercijalna banka,
dinarski tekući račun broj: 205900100637460229
Adresa: M. Gorunovića 8b
11460 Barajevo
Tel. 065-8325-626


Ostale fotografije pogledajte u našoj FOTOGALERIJI


Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc