knjazevac stanovi
KNJAŽEVAC
- U opštini Knjaževac krajem januara je u okviru Regionalnog stambenog programa, potprojekat 5, svečano uručeno pet ugovora za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Knjaževac, u okviru petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji (RSP).

Korisnicima su se obratili predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, kao domaćin događaja i predstavnica Komesarijata za izbeglice i migracije, Jelena Marjanović.

Finansijska sredstva u iznosu od 55 hiljada evra za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom obezbeđena su iz donatorskog Fonda Regionalnog stambenog programa, preko Banke za razvoj Saveta Evrope kao i iz kontribucije Republike Srbije.

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc