vaskrsnja akcija pakrac
PAKRAC
- Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Pakraca u saradnji sa Aktivom žena SDSS Požeško-slavonske županije organizira Uskršnju humanitarnu akciju obilaska i podjele poklona najstarijim sugrađanima i sugrađankama. Zajedno s članovima Vijeća, aktivistima SDSS-a i predsjednikom Vijeća Nikolom Ivanovićem na čelu, započela je akcija koja ima za cilj obići više od 80 domaćinstava na području Pakraca i donirati najneophodnije potrepštine.

”Smatramo da je najbitnije biti s ljudima, obići ih i porazgovarati, a svakako je da mnogima znači i poklon uoči Uskrsa” istaknuo je predsjednik Županijske organizacije SDSS Požeško-slavonske županije Nikola Ivanović. Akcija podjele je započela juče i obići ćemo najugroženije sugrađane do Pravoslavnog Uskrsa. Iskustva su svakako pozitivna i ljudima u udaljenim selima je godilo društvo i druženje s našim aktivistima, istaknuo je Ivanović.

U organizaciju akcije uključeni su članovi stranke, članice Aktiva žena SDSS kao i drugi zainteresirani građani.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc