pravni savjet
Srpsko narodno vijeće kroz svoju mrežu pravnih savjetnika i administrativnih suradnika omogućava besplatnu pravnu pomoć koja se sastoji u davanju opće pravne informacije, pravnih savjeta, sastavljanju podnesaka pred javnopravnim tijelima.

Korisnici besplatne pravne pomoći su pripadnici srpske zajednice i ostali građani koji nailaze na poteškoće pri ostvarivanju svojih prava, posebno osobe koje zbog lošeg imovnog stanja nisu u mogućnosti osigurati si odgovarajuću pravnu zaštitu.

Primarna besplatna pravna pomoć se može dobiti u sljedećim mjestima: Zagrebu, Rijeci, Karlovcu, Pakracu, Daruvaru, Belom Manastiru, Kninu, Benkovcu, Gračacu, Obrovcu, Korenici i Novom Sadu. Više informacija o tamošnjim kontaktima, adresama i radnom vremenu možete pronaći na linku.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc