drace
KARIN
- Sto dana nakon reelektrifikacije, sprovođenja niskonaponske mreže i dalekovoda, zaseoci Drače i Mlinarevići, u sastavu grada Karina, još uvijek nisu dobili priključak za struju.

Kako javlja informativna služba SDSS-a, radi se o tri kuće povratnika koji struju čekaju osam godina i njih pet koji su naknadno podnijeli zahtjeve.

Branko Drača, jedan od njih, kaže kako tehničkih problema za priključivanjem struje, sa bandera koje su mu postavljene ispred kuće- nema. Uredno su, zbog odugovlačenja, obnovili zahtjeve, uskladili šifre i tipove brojila, i sve ono što je bila njihova dužnost.

Ni zamjenik gradonačelnika Obrovca, Stanko Mijić, ne nalazi logično objašnjenje zašto mještani Drača i Mlinarevića više od tri mjeseca čekaju priključak.

Pored ova dva, u Karinu su još dva zaseoka bez struje: Alavanje i Radeke, te po jedan u Golubiću( obrovačkom), Žegaru i Zelengradu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc