sdss kostajnica
HRVATSKA KOSTAJNICA - Prije nekoliko dana održana je sjednica Skupštine Gradske organizacije SDSS-a Hrvatska Kostajnica na kojoj je podnešen izvještaj o radu, te usvojen Plan rada za naredni period. Predsjednik Gradske organizacije Petar Samardžija podnio je izvještaj o radu za 2017. u kojem su istaknute aktivnosti poduzete poslije održavanja redovnih lokalnih izbora, a u kontekstu saradnje s izvršnom vlasti Grada Hrvatske Kostajnice kao i provođenje određenih infrastrukturnih projekata. Izvještaj o radu za 2017. god. jednoglasno je prihvaćen.

U takođe jednoglasno usvojenom Planu rada za period koji je pred organizacijom akcentirane su slijedeće aktivnosti; veća prisutnost na terenu kroz obilazak mlađih porodica kao i starijih i socijalno ugroženih osoba. Širenje infrastrukturu stranke kroz povećanje članstva, posebno mlađih osoba. Pružiti konkretnu pomoć u radu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Realizacija infrastrukturnih projekata u saradnji s lokalnom vlasti, te pojačana saradnja sa drugim srpskim institucijama i njihovo financijsko osnaživanje.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc