io sdss smz
VRGINMOST - U Vrginmostu je održana redovna sjednica Izvršnog odbora Županijske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Sisačko-moslavačke županije. “Kako smo i dogovorili da ćemo se sastajati u rasponu od najviše 45 dana, a po potrebi i češće, večeras imamo sjednicu na kojoj treba da vidimo stanje u našim organizacijama”, rekao je predsjednik organizacije Branko Jovičić.

Poslije “referisanja” po stranačkim ograncima zaključeno je da se u narednih desetak dana sačini precizan hodogram aktivnosti na način da sjednice svojih Izvršnih odbora održe svih 12 opštinskih i gradskih organizacija u sastavu županijske, kako bi se dobila maksimalno realna slika stanja. Sjednicama će prisustvovati vodstvo županijske organizacije, te po mogućnosti predsjednik Izvršnog odbora stranke i potpredsjednik koordinator za Sisačko-moslavačku županiju.

Sinoćnjoj sjednici prisustvovao je predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc