oo sdss dvor
DVOR NA UNI
- Općinska organizacija SDSS-a Dvor sinoć je održala svoju redovnu izvještajnu Skupštinu na kojoj je predsjednik Nikola Arbutina članovima Skupštine i gostima podnio Izvještaj o radu OO SDSS Dvor o prethodnom periodu i Plan aktivnosti za naredni period.

Najznačajnije aktivnosti OO SDSS Dvor su bile aktivnosti vezane za lokalne izbore 2017.g. na kojima je SDSS osvojio i većinu u Općinskom vijeću i mjesto načelnika Općine Dvor. Ti izbori pokazali su ne samo da je SDSS najjača stranka na području naše općine, već i da postoje određeni problemi unutar naše zajednice s kojima smo se spremni suočiti i koje smo spremni rješavati. Ali to možemo samo kroz ozbiljan pristup radu, kroz aktivnosti koje pridonose jačanju stranke i zajedništvom- naglasio je Nikola Arbutina.

Također je upoznao sve članove Skupštine s projektima koje je Općina Dvor aplicirala na sredstva iz EU fondova i o projektima koji su u pripremi. Neizbježna je bila tema odlagališta otpada koja je godinama predmet nezadovoljstva svih stanovnika općine Dvor.

Skupštini su prisustvovali predsjednik Županijske organizacije SDSS Sisačko-moslavačke županije Branko Jovičić, potpredsjednica Mirjana Oluić i sekretar Petar Samardžija. Jovičić je informirao o radu županijske organizacije i aktivnostima županijskih vijećnika u Skupštini SMŽ. Mirjana Oluić je naglasila da je za rad svih općinskih i gradskih organizacija važan rad Aktiva žena SDSS SMŽ i pozvala sve kolege da članicama stranke pruže punu podršku u njihovim aktivnostima.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc