umetnost i nasledje
BEOGRAD - Udruženje "Zavičaj" u sklopu programa decentralizacije kulturnih događaja u Gradu Beogradu održalo je manifestaciju "Umetnost i nasleđe", koju je podržao i Gradski Sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

Svečana sala Osnovne Škole Aleksa Šantić bila je premala da primi sve posetioce koji su došli da prisustvuju manifestaciji, pa su mnogi od njih i stajali jer nije bilo mesta za sedenje tj. ona su bila popunjena.

Publika je uživala u izvođenju pesama Milice Golić, Vide Zec Jurić i pevačke grupe"Izvor" Kulturne Zajednice Krajine, Ćire i Ličke Kaldrme, muške pjevačke grupe "Zavičaj".

Nastupili su i i pjesnici predvođeni Milošom Kordićem, Milkom Šolajom, Marinkom Pejčinovićem, Radušom Jovanović, Vidom Zec Jurić, Milošem Bajićom, te malenim Radovanom Pejičićem.

U okviru manifestacije pokazane su i slike akademske slikarke iz Grocke Ljubice Šakić.

Druženje i pjesma nastavljeno je uz prigodan koktel.Udruženje se posebno zahvaljuje O.Š. Aleksa Šantić iz Kaluđerice i direktoru Radivoju Miljiću što su nam ustupili prostor za jedno nezaboravno veče o kome će se još dugo pričati.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc