sajam knjiga
BEOGRAD - Izbor izdanja Udruženja Srba iz Hrvatske, "Zore" Knin-Beograd i Čitaonice "Jovan Rašković" biće izložen na Međunarodnom sajmu knjiga, u hali jedan, na štandu beogradske "Prosvete".

Zahvaljujući "Prosveti" jednom od najuglednijih i najstarijih izdavača u Srbiji čija tradicija traje od 1901. godine, moći će se nabaviti zbornik "Građanski rat u Hrvatskoj" (novi broj o očuvanju kulturne baštine i o sedam vjekova manastira Krupe), godišnjak "Kninska krajina", knjiga o Jovanu Raškoviću "Jovan Rašković u vremenu i sjećanju" (priredio Danko Parić), "Sudbina Krajine" (reprint izdanje) Srđana Radulovića.

Na ovom mjestu se može nabaviti i zavičajno troknjižje Đure Si Kuljanina - keige koje svjedoče o istoriji, običajima, riječima hercegovačkih Srba u Konjicu i okolini.

U sali „Borislav Pekić“ u subotu, 28.10.2017. godine u 16.00 sati održaće se promocija knjige „Hronika prognanih Krajišnika 5“, autora Save Štrbca.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc