kolacijada vocin
VOĆIN - U organizaciji pododbora SKD “Prosveta” iz Voćina sinoć je u Voćinu održana tradicionalna “kolačijada” – smotra ovdašnjih domaćica i njihovih gošći u izradi slastičarskih delicija.

Manifestaciji je prisustvovao, uputio u ime SDSS-a reči podrške, te bio član žirija predsednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman. “Drago mo je što bez obzira na teškoće u kojima živimo imate snage i volje za ovakva akcije koje osim predstavljanja vašeg umeća znače i druženje, negovanje prijateljstva i saradnje. U tome ćete uvek imati podršku Samostalne demokratske srpske stranke, rekao je Rkman.

kolacijada vocin.1
Učesnike je pozdravio i zamenik župana Virovitičko-podravske županije i potpredsednik Glavne skupštine stranke Igor Pavković. Nagrada za najkvalitetnije spravljen kolač, među 18 “uzoraka” pripala je takmičarki iz Silaša u Osječko-baranjskoj županiji.

Osim slastičarske veštine i druženja u opuštenoj atmosferi veče je obeležio i nastup KUD-ova; “Zora iz Silaša”, “Petar Kočić” iz Nove Topole u Republici Srpskoj, te slatinskog i voćinskog pododbora “Prosvete”.

Svim učesnicima i gostima na podršci manifetaciji zahvalila je organizatorica Dragica Vučković , predsednica “Prosvete” u Voćinu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc