slika za monografiju
Dragi moji Banijci uradio sam knjigu "MONOGRAFIJA: PRIČE SA BANIJE", gdje sam na neki svoj način kroz slike i pisanu riječ pokušao da sačuvam naše uspomene na zavičaj.

Znate svi vrlo dobro da svi koji pišu imaju problema sa štampanjem literature vezane za naš napaćeni narod .

Jedino mi Banijci i Krajišnici znamo šta smo prošli, i nadam se da nije teško pomoći nekome da skupi sredstva za štampanje ove knjige .

Možemo samo da se odreknemo dve, tri kutije cigara i pomognemo da ova moja nova knjiga ugleda svjetlost dana.

Svjestan sam teške situacije u kojoj se nalazimo ali ne dozvolimo da su nam Farme, Zadruge i druge gluposti sa kojim nas truju važnije od literature pisane srcem o mome i vašem rodnom kraju.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti neki Vaš doprinos da se odštampa bar neki broj knjiga "Monografije: Priče sa Banije" je 200 - 34554412 - 07 na ime Veljko Ostojić.

Gledam da kroz stihove i pisanu riječ sačuvam naše uspomene i da one budu zapisane u vremenu.

Veljko Ostojić
Veljko Ostojić
Želja mi je da ipak sačuvam dušu krajiškog naroda i da jednog dana osnujemo fond za liječenje naše krajiške djece ,jer dobro znamo šta su njihovi roditelji prošli boreći se kroz ratove i neimaštinu, a posljedice su ostale na mnogobrojne porodice i na njihovo potomstvo.

Na osnovu vaših uplata ja bih štampao ovu moju novu knjigu, a sav prihod od prodaje bih donirao u fond za naš nesretni i napaćeni narod.

Nadam se da ste i vi složni da se osnuje jedan ovakav fond gdje bi se prikupljala pomoć za skupljanje novca za našu bolesnu krajišku djecu.

Ja radim godinama u zdravstvu i vidim realnu situaciju života, a ako mi Krajišnici ne pomognemo sami sebi, od koga drugog da očekujemo pomoć jer naše živote niko nije osjetio na svojoj koži do nas samih.

Vaš autor knjige "Monografija: Priče sa Banije"

Veljko Ostojić

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ AKCIJI DA ŽIVOTI NAŠE DJECE BUDU SRETNI I PUNI ZDRAVLJA, A NA NAMA JE KOLIKO SMO LJUDI ,A NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc