Posljednji Srbin u Hrvatskoj film
ZAGREB - Posljednji Srbin u Hrvatskoj", redatelja Predraga Ličine 28. veljače počinje igrati u kinima. Radi se, kako kaže autor, o prvoj hrvatskoj zombi komediji iz budućnosti o suživotu Hrvata, Srba i zombija, dok se u epizodnim ulogama nalaze Slovenci, Bosanci, njemački doktor, talijanska aktivistica i američki general. U filmu glume Krešimir Mikić, Hristina Popović, Tihana Lazović, Dado Ćosić, Dušan Bućan, Janko Popović Volarić, Sergej Trifunović, Siniša Popović, a u epizodnoj ulozi pojavljuje se i pjevačica Severina.

U nedavnom interjuu za "Portal Novosti" Ličina, koji je i scenarist "Posljednjeg Srbina…", rekao je ovo: "U filmu ima dosta efekata koji se rade u moćnim kompjuterima. Dio radnje odvija se u svemiru, pa izrada scena i kadrova koje nismo bili u mogućnosti snimiti na realnim lokacijama zahtijeva malo više vremena. Kako u filmu ima i dosta zombija, tako imamo i zahtjevnog posla u tonskoj obradi sa zastrašujućim urlikanjem živih mrtvaca." Snimljen je u produkciji Kinorame.

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc