Saša Tomić
PETRINJA – Svjetska nogometna organizacija FIFA objavila je popis 40 sudaca koji će suditi na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u futsalu koje će biti održano u Kolumbiji. Među sucima je i ponajbolji hrvatski malonogometni sudac Saša Tomić, rodom iz Petrinje.

Upravo najviše sudaca dolazi iz Europe, njih 10. Najstariji sudac dolazi iz Španjolske, riječ je o 45-godišnjem Fernandu Gutierrezu, dok je najmlađi 30-godišnji Novozelanđanin Chris Sinclair.

Podsjetimo, Tomić je također početkom ove godine izabran kao jedan od 16 delegiranih sudaca UEFA FUTSAL EURO koje je bilo održano u Beogradu. Tomić je sudio i u završnici posljednjeg EURO-a u Belgiji.

Svjetsko prvenstvo u futsalu počinje 10.rujna kada prvenstvo otvaraju utakmicom Kuba i Egipat. Knock-out faza natjecanja na rasporedu je 20.rujna, dok je finale na rasporedu 1.listopada ove godine.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc