mladost veterani
PETRINJA
– Nakon dosta pokušaja i dugo godina, konačno se okupilo nekoliko sportskih entuzijasta, bivših petrinjskih nogometaša i osnovana je veteranska momčad petrinjske Mladosti.

Prema riječima tajnika Igora Ognjenovića još u hodu rješavaju neke probleme, ali je bitno da je brojno stanje zadovoljavajuće (20-ak igrača), a što je najvažnije prati ih i rezultat.

Naime, uključili su se u natjecanje Lige veterana Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije gdje se trenutno među 12 momčadi, uz utakmicu manje, nalaze na četvrtom mjestu. Od odigranih sedam utakmica pet puta su ugrabili „cijeli plijen“, jednom su ga podijelili, dok su jednom poraženi.

U slijedećem nastupu očekuje ih zaostala utakmica iz 5. kola kada će u petak, 07. listopada, gostovati u Gredi Sunjskoj kod momčadi Sunjski, dok će u redovnom 9. kolu, u ponedjeljak, 10. listopada, ponovo gostovati i to u Glini kod momčadi Banovca, a pravi ogled očekuje ih tjedan dana kasnije na domaćem terenu kada će u derbiju ugostiti vodeću momčad Radnika iz Majura.

Također, pozivaju i ostale zainteresirane bivše igrače neka im se pridruže na Gradskom stadionu, a jedini uvjet je da su stariji od 33 godine i nisu registrirani, odnosno ne smiju aktivno igrati nogomet u drugom klubu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc