sloga jasenovac
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 7. kolu 2.ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Jasenovca od koje su poraženi 2:0.

Hrastovčani su prvi priprijetili već u 3. minuti kada je Ćosić dugom loptom iz slobodnog udarca sa svoje polovice igrališta na desetak metara pronašao Tomislava Marića koji je glavom naciljao malo iznad vratnice, a gosti su uzvratili odmah u 6. minuti kada je Zgodić precizno izveo slobodni udarac s 20-ak metara i vratar Kolarić je uspio nogom zaustaviti loptu u svom donjem desnom kutu. Drugu prigodu Jasenovčani su imali već u 10. minuti kada je Kulčicki pobjegao po lijevoj strani i s 10-ak metara poslao loptu uz vratnicu na suprotnoj. Slična situacija zbila se i u 19. minuti, ali ovaj puta Čunčić je bio precizniji i prebacio je loptu iznad vratara Kolarića u malu mrežicu na suprotnoj strani za prvo vodstvo Jasenovčana. Nakon toga Tomislav Marić je imao dva pokušaja, u 23. i 36. minuti, ali bez promjene rezultata, najprije iz slobodnog udarca s 25 metara kada je lopta završila u naručju vratara Martona, koji je odlično reagirao i nakon poluvoleja sa 6-7 metara kada je dobro „zatvorio“ svoj donji lijevi kut. U međuvremenu, u 30. minuti, Kulčicki je dobro ciljao iz „slobodnjaka“ s 25 metara, a vratar Kolarić je „iščupao“ loptu iz svog gornjeg lijevog kuta.

Domaći čuvar mreže imao je odlične intervencije i u drugom poluvremenu kada je u razdoblju od 58. do 63. minute pravodobnim intervencijama spašavao svoju mrežu, odnosno najprije je neutralizirao udarce Posavca i Čunčića iz blizine, potom dva puta Kulčickog, ali kod zadnje obrane lopta se odbila do Katušića koji je nije propustio priliku matirati ga za 2:0 vodstvo Jasenovčana. Odmah u slijedećoj, 64. minuti, za domaće je pokušao Marko Marić odličnim udarcem s 20-ak metara pod samu vratnicu, ali vratar Marton je odlično reagirao i izbacio loptu izvan igrališta, a jednako uspješno je reagirao i kod udarca Tomislava Marića u 73. minuti koji je gađao donji lijevi kut gostujućeg vratara.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc