slavsko polje
SLAVSKO POLJE
- Godišnje se u Slavskom Polju održava nekoliko nogometnih turnira, među kojima se ističe tradicionalni prvomajski i memorijalni, u znak sjećanja na Nikolu Vučinića Ninu, prerano preminuloga talentiranog igrača slavskopoljskoga nogometnog kluba Borac. Ti su turniri sjajna prilika za susrete bivših i aktivnih sportaša i nogometaša svih generacija s područja Banije i Korduna, Like i Gorskoga kotara. Tako je bilo i protekle subote, kada su se okupili na memorijalu koji organizira malonogometni klub Zavičaj, uz pomoć i podršku općina Gvozd i Vrginmost.

- U augustu će biti 50 godina od formiranja nogometnog kluba Borac, kad ovdje očekujemo i više od osam ekipa, koliko se odazvalo subotnjem. Tom ćemo prigodom, osim sportskog natjecanja, organizirati narodni zbor i bogatu večernju zabavu - kazao je za "Portal Novosti" Milan Vrga, načelnik Vrginmosta, potvrdivši kako je svima koji dolaze na turnire druženje puno bitnije od rezultata postignutih na terenu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc