Miloš Degenek
BEOGRAD
- Sve pozicije u timu su dobro popunjene, neke su i prepunjene. U Crvenoj zvezdi su na pripremama samo kuburili sa štoperima, ali će se i tu situacija uskoro popraviti. Pored malo poznatog Rašida Samuile, koji dolazi na pozajmicu iz Kuvajta, crveno-bijeli su na najboljem putu da dovedu provjerenog defanzivca Miloša Degeneka (24), reprezentativca Australije.

Sa momkom rođenim u Kninu, koji pored australijskog ima i srpsko državljanstvo, proteklih dana su vođeni pregovori, ostalo je da se još samo stavi potpis na ugovor. I to trogodišnji. Povoljna okolnost je i to što Degeneku na kraju godine ističe ugovor sa japanskom Jokohamom, tako da je i cijena otkupa povoljna - 200.000 evra. Godišnja plata na "Marakani" je nešto veća od te cifre, oko 300.000 evra, pišu "Večernje Novosti".


Miloš je stigao u Beograd, direktno sa SP u Rusiji, gdje je presjedio na klupi tri meča reprezentacije Australije. Od njega se očekuje da bude prava zamjena za Le Taleka.


Na nedavnim pripremama, zadnju liniju su držali Babić i Savić, Stojković je često uskakao da pomogne kada se Babić povredio, dobro je poslužio i Gobeljić. Ipak, kada dođu Samuilo i Degenek, trener Vladan Milojević moći će na miru da zategne i ovaj dio tima, koji mu je bio oslabljen zbog manjka igrača.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc