Udruzenje podruznica 1
BEOGRAD - Dana 12.04.2017. u prostorijama SUBNOR-a Srbije, Savska br. 9, održan je sastanak „Zavičajnog udruženja Banijaca“ sa podružnicom Udruženja Banijaca iz Novog Sada. Sastanku su prisustvovali predsednik Skupštine Stanko Ljubičić, Milan Polovina predsednik Upravnog odbora, a iz Beograda predsednik Skupštine Dušanka Popović, potpredsednik Miloš Bajić, predsednik Upravnog odbora Miroslav Kovjanić i potpredsednik Upravnog odbora Đuro Klipić.

Stanko Ljubičić je podneo izveštaj dosadašnjeg rada podružnice, a Miroslav Kovjanić izveštaj aktivnosti Udruženja svih ovih godina.
Cilj ovog sastanka je bio prvenstveno uspostavljanje boljih odnosa na relaciji podružnica-Udruženje kao i proširenje saradnje, te pomoći podružnici u oživljavanju nove kadrovske strukture. Sastanak je bio od velike pomoći kako podružnici tako i Udruženju jer su postignuti određeni dogovori oko realizacije budućih projekata.
Udruzenje podruznica 2
Udruzenje podruznica 3

Predsednik Upravnog odbora
Miroslav Kovjanić
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc