Zavicajno udruzenje Banijaca 53
BEOGRAD - Zavičajno udruženje Banijaca je u nedelju 25.03.2018. organizovalo druženje svojih članova i prijatelja povodom useljavanja u novi prostor koji se nalazi na Novom Beogradu u ulici Dušana Vukasovića 35. Novo sedište udruženja omogućava nam da lakše i bolje realizujemo naše ciljeve i ideje. Takođe, ovim ćemo imati veće mogućnosti da budemo od pomoći našim Banijcima.

Članovi udruženja su za početak otpevali pesmu "Nema raja bez rodnoga kraja". Zatim se prisutnima obratio predsednik UO Miroslav Kovjanić. Posle uvodnih, pozdravnih reči, predsednik se zahvalio sponzorima, jer smo zahvaljujući njima uspeli da uredimo i opremimo prostor. Opremanje nije završeno u potpunosti ali je dovoljno da možemo da radimo i funkcionišemo. Goste je pozdravila i predsednica skupštine Dušanka Popović.

Među prisutnima su bili predstavnici Gradske uprave Grada Beograda kao i narodni poslanik Miodrag Linta. Druženje je uz jelo i piće trajalo celo poslepodne, a goste je zabavljala grupa Slavuji sa Busija.

Upravni odbor


OSTALE FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U NAŠOJ FOTOGALERIJI

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc