Bela 12
BEOGRAD - Dana 17.11.2018. u organizaciji Zavičajnog udruženja Banijaca iz Beograda održan je prvi KRAJIŠKI TURNIR U BELI. Turnir je održan u prostorijama Zavičajnog udruženja Banijaca na Novom Beogradu.

Na turniru su učestvovale ekipe i takmičari iz više gradova Srbije i Republike Srpske. Prije samog turnira gostima se obratio predsjednik Zavičajnog udruženja Banijaca, Miroslav Kovjanić, koji je uz riječi zahvalnosti pozdravio sve učesnike turnira, kao i ostale goste koji su prisustvovali. Posebno je naglasio da je ovaj turnir zamišljen kao jedno druženje svih Banijaca, Krajišnika i njihovih prijatelja.

Iako je akcenat bio na druženju i igri, osjetilo se prisustvo takmičarskog duha. Sve ekipe su dobile zahvalnice, dok su ekipe koje su osvojile I, II i III mesto dobile zahvalnice i pehar.

Do samog kraja se vodila neizvjesna borba za pobjednika.

I mjesto na turniru osvojila je ekipa Paspalj - Branković
II mjesto osvojila je ekipa Balać - Vukmirović
III mjesto osvojila je ekipa Damjanić - Matijašević

Po završetku finalne igre druženje je nastavljeno u opuštenoj i šaljivoj atmosferi uz jelo i piće.

Fotografije sa turnira pogledajte u našoj FOTOGALERIJI
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc