udzbenici knjige
DVOR NA UNI - Općina Dvor će i u školskoj 2016./2017. godini. financirati nabavu pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor.

Postupak će se provoditi kao i prošle godine podnošenjem zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

- preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

- potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

- original računa za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršena. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Vjerujemo da će ova pomoć omogućiti roditeljima lakše opremanje školaraca za novu školsku godinu jer, pored udžbenika i radnih bilježnica, imaju značajne financijske izdatke za ostalu opremu.
 
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc