Ilustracija
Ilustracija
HRVATSKA KOSTAJNICA
– Oko 13 sati u Cerovljanima na županijskoj cesti 3294 pri padu s traktora, smrtno je stradao 49-godišnji muškarac.

U ovim trenutcima traje policijski očevid, a nakon obavljenog, policija će imati više informacija o tome kako je došlo do ovog tragičnog događaja.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su devet djela počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, pet na području Siska te po jedno na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su četiri teške krađe, tri krađe, po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedna protupravna naplata u pokušaju i prikrivanje.

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska te jedno na području Gline, za koja su prijavljena tri počinitelja. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti, a u jednom slučaju vikom i galamom.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Siska, Kutine i Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U po jednoj nesreći na području Kutine i Petrinje vozači su pobjegli s mjesta događaja, ali su oba naknadno pronađena. Kod troje sudionika prometnih nesreća utvrđena je alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 1,76 promila.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc