policija
HRVATSKA DUBICA
– Kako smo već pisali, u ponedjeljak, 19. veljače oko 12.45 sati, na cesti između Cerovljana i Hrvatske Dubice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Nesreća se dogodila pred ulazom u Hrvatsku Dubicu, na način da je 60-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 0,57 promila upravljao traktorom sisačkih registracija, s priključenom neregistriranom i neosiguranom traktorskom prikolicom, na čijem se rudu nepropisno prevozio 49-godišnji muškarac. On je dolaskom na blagu uzbrdicu iz, za sada nepoznatih razloga, pao na kolnik i smrtno stradao.

Uz vozača se u traktoru kao putnik nalazio 63-godišnjak, kojemu je također utvrđena alkoholiziranost od 1,40 promila. Očevid na mjestu događaja vodila je županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, koja je naložila obdukciju tijela preminulog. Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača traktora biti će podnesena kaznena prijava.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc